Suomalaista väriä EFEE:n hallitukseen – Jari Honkanen varapuheenjohtajaksi

Posted on toukokuu 31, 2017 by - Yleinen

Euroopan räjäytysinsinöörien järjestö EFEE (European Federation of Explosives Engineers) on perustettu 1988 toimimaan keskustelu ja kehitysfoorumina Euroopan räjäytys- ja louhinta-alan ammattilaisille. Yhdistyksen tavoite on mm. harmonisoida panostajan koulutusta EU alueella sekä edistää räjäytys- ja louhintatöiden lainsäädännön, tekniikan ja turvallisuuden kehitystä. Suomen kansallinen jäsen EFEE:ssä on INFRA ry, jota edustaa yhdistyksen toiminnassa käytännössä jäsenyritys Finnrockin toimitusjohtaja sekä Forcitin konsultointiliiketoiminnan johtaja DI Jari Honkanen. Aiemmin Suomea on edustanut mm. tekniikan tohtori Raimo Vuolio sekä tekniikan lisensiaatti Pentti Sainio, jotka hekin toimivat aikanaan pitkään Finnrockin toimitusjohtajina. Raimo Vuolio valittiin EFEE:n kunniajäseneksi 2015.

Jari on edustanut Suomea EFEE:ssä vuodesta 2008 ja hänet on nimitetty EFEE:n hallitukseen 6.5.2017 varapuheenjohtajaksi. Jari on aiemmin johtanut EFEE:ssä ympäristöasioiden komiteaa. Jari jatkaa edelleen työskentelyä ympäristöasioiden komiteassa, joka on lähellä hänen sydäntään, sekä vastaa jatkossa myös EFEE:n uutiskirjeestä sekä jäsenhankinnasta ja markkinoinnista.

Jari on voimakkaasti mukana myös EFEE:n konferenssikomiteassa ja –järjestelyissä. Ei ole siis ihme, että EFEE:n 10. juhlakonferenssin pitopaikaksi syyskuussa 2019 on valittu Suomi ja Helsinki. Jari toivookin Suomalaisilta alan yrityksiltä osallistumista Suomen konferenssiin sekä näytteilleasettajina että konferenssivieraina. Silloin on ainutlaatuinen tilaisuus kuulla ja oppia muiden maiden toimintatavoista ja tekniikasta sekä tuoda esiin alan Suomalaista huippuosaamista.