RÄJÄYTYSKONSULTIT FUUSIOITUU FINNROCK:IIN 31.12.2018

Posted on joulukuu 27, 2018 by - Yleinen

Suomen ensimmäinen ja edelleen johtava louhinta- ja maanrakennustöiden konsultointi-, mittaus- ja asiantuntijapalvelujen toimittaja Finnrock vahvistuu merkittävästi. Finnrockin, suurimmaksi osaksi samoja palveluita tarjoava, sisaryritys Räjäytyskonsultit Oy yhdistyy Finnrockin kanssa 31.12.2018.

Kummassakin yhtiössä on erittäin kokenut, koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta. Räjäytyskonsulteissa työskentelee tällä hetkellä 9 henkilöä. Yhtiöiden yhteenlaskettu henkilömäärä on fuusion jälkeen n. 50 ja liikevaihto lähes 6 miljoonaa euroa. Yritys palvelee jatkossa kummankin yrityksen asiakaskuntaa Suomen kattavimmalla tarjonnalla ja konttoriverkostolla Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Lahdesta, Jyväskylästä, Kuopiosta sekä Vaasasta. Helsingin toimipisteen henkilöstömäärä on jatkossa n. 30 henkeä.

Sulautumisen lähtökohtana on yhtiörakenteen selkiyttäminen sekä palvelujen tuottaminen yhdestä yrityksestä entistä laajemmilla ja kattavammilla resursseilla. Fuusioituminen synnyttää etua ja kilpailukykyä kiristyvässä kilpailutilanteessa molempien yritysten henkilökunnalle sekä asiakkaille. Fuusiolla ei tule olemaan vaikutuksia nykyisiin sopimuksiin tai henkilöstöön. Räjäytyskonsulttien vakiintunutta asiakaskuntaa palvelee Helsingissä jatkossakin samat yhteyshenkilöt ja asiantuntijat kuin aikaisemminkin. Yhteyspuhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet tulevat vaihtumaan, mutta osoite pysyy samana. Räjäytyskonsulttien asiakkaita informoidaan näistä vaihdoksista erikseen.

Molemmat yritykset omistaa tänä vuonna 125 vuotta täyttänyt pohjoismaiden johtava räjähteiden valmistaja ja toimittaja OY FORCIT AB ja omistuspohja säilyy yritysjärjestelyssä ennallaan.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jari Honkanen, puh. 010 832 1303 tai jari.honkanen@finnrock.fi.