Panostajapäivät 6. – 7.2.2020

Posted on tammikuu 9, 2020 by - Yleinen

Oy Finnrock Ab täyttää tänä vuonna 50-vuotta. Juhlavuoden aloitamme uudella koulutustapahtumalla, Panostajapäivillä, jotka tullaan järjestämään ensimmäistä kertaa 6. – 7.2.2020 ja tästä eteenpäin joka vuosi viikon 6 torstaina – perjantaina.

Opetuksesta vastaavat maan parhaat kouluttajat:
• Tomi Kouvonen
• Jouko Salonen
• Jorma Leinonen
• Tuomo Hänninen
• Lisäksi vierailevia luennoitsijoita

Torstaina pidetään Edistyneen louhinnan koulutuspäivä kehityshakuisille Ylipanostajille ja muille menestyksekästä työuraa tavoitteleville panostajille. Teemoina mm. tärinänhallinta ja louhintavahinkojen oikeudelliset seuraamukset. Torstai-iltana saunotaan!
Torstain ohjelman löydät täältä.

Perjantaina on ohjelmassa Panostajien kertauskurssi. Se on pakollinen kaikille pätevyyskirjaluokille viiden vuoden välein. Kertauskurssin voi suorittaa 2 vuotta ennen uuden pätevyyskirjan hankkimista. Kertauskurssin jälkeen on mahdollisuus suorittaa myös Panostajan kuulustelu (nuorempi, vanhempi ja ylipanostaja sekä Räjäytystyön vastuuhenkilö).

HUOM! Voit osallistua vain yhteen koulutuspäivään tai molempiin päiviin.

Kurssipäivämaksu 175 € sisältäen aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvit.

Iltaohjelma 35 € sisältäen saunaillan ruokailuineen.

Majoitus 80 € 1 hh huoneessa tai 2hh huoneessa 40 €/hlö.

Kurssin johtaja: Jouko Salonen YP/RTV, DI, Louhintatekninen asiantuntuja, Koulutuspäällikkö

Kurssipaikka: Kiljavanranta, Kotorannantie 49, 05250 Kiljava.

Ilmoittautumiset:
Ilmoittautumiset mielellään viimeistään 27.1. mennessä osoitteeseen minna.kuisma@finnrock.fi, puh. 010 832 1301 tai Finnrockin nettisivujen kautta.
Peruutuskulut 3.2. jälkeen 100 €, 6.2. jälkeen 50 % kurssin hinnasta ja peruuttamatta jätetystä kurssista veloitamme täyden kurssin hinnan.

Koulutusterveisin

Jouko Salonen
koulutuspäällikkö