Louhinta- ja räjäytystekninen koulutus

Räjäytystyön vastuuhenkilön kertaus- ja valmennuskurssi 2.12.2019

Tervetuloa Räjäytystyön vastuuhenkilön kertaus- ja valmennuskurssille 2. – 3.12.2019 Kiljavalle!

Räjäytystyön vastuuhenkilön pätevyys tullaan vaatimaan jatkossa henkilöltä, joka toimii räjäytystyön johtajana asutulla alueella. Kurssi on tarkoitettu räjäytystyön vastuuhenkilön pätevyyttä hakeville ylipanostajille, jotka voivat lainsäädännön siirtymäsäännöksen mukaan saada pätevyyden suorittamalla virallisen kuulustelun ilman 40 oppitunnin pituista kurssia. Tämä edellyttää, että ylipanostajalle on kertynyt riittävä työkokemus ennen 1.9.2016. Katso kooste lainsäädännöstä ohessa liitteenä olevasta kurssiesitteestä.

Kurssin aikana kerrataan räjäytys- ja louhintatöihin liittyvä keskeinen lainsäädäntö ja turvallisuusnäkökohdat sekä perehdytään räjäytystyön johtajan tehtäviin, velvollisuuksiin ja vastuisiin. Kurssin tavoitteena on valmentaa osallistujat räjäytystyön vastuuhenkilön kuulustelua varten. Kurssi toimii samalla myös kertauskurssina, jonka avulla voi uusia nykyisen panostajan pätevyyskirjan. AVI edellyttää uusimista ennen räjäytystyön vastuuhenkilön pätevyyden myöntämistä.

Paikka:

Kiljavanranta, Kotorannantie 49, 05250 Kiljava.

Kurssin hinta:

390 € (alv 0%), sisältäen luentomateriaalin sekä ohjelmassa mainitun tarjoilun, mutta ei kuulustelumaksu (70 €). Jos ilmoittaudut 18.11. jälkeen, niin kurssin hinta on 440 € (alv 0%). Peruutuskulut ovat 25.11. jälkeen 100 €.

Ilmoittautumiset:

Ilmoittautumiset mielellään viimeistään 18.11.2019 www-osoitteemme kautta: www.finnrock.fi tai Minna Kuismalle, email: minna.kuisma@finnrock.fi, puh. 010 832 1301.


Ilmoittautuminen kurssille

  • Henkilötietoja säilytetään tietoturvallisesti ja niitä käsitellään tietoturva-asetuksen mukaisesti. Lähettämällä tämän lomakkeen suostutte yhteystietojenne keräämiseen ja tallentamiseen sekä tarvittaessa niiden luovuttamiseen aluehallintovirastoon.
  • Valitse vain mikäli olet tulossa panostajan kertauskurssille
  • Täytä vain, jos olet tulossa Risteilykurssille.
  • Täytä vain, jos olet tulossa Panostajan kertauskurssille.
Sijainti
Kiljava, Nurmijärvi
Ajankohta
2.12.2019 – 3.12.2019
Lataa esite
Räjäytystyön vastuuhenkilön kertauskurssi 2. - 3.12.2019 Kiljava

Muita tulevia koulutuksia