Louhinta- ja räjäytystekninen koulutus

Finnrockin räjäytysteknisiltä kursseilta löydät monipuolista kertaus- ja täydennyskoulutusta.

Järjestämme panostajille suomeksi ja ruotsiksi lakisääteisiä Panostajan kertauskursseja eli Latauskursseja kaikissa panostajaluokissa pätevyyskirjan uusimista varten. Kursseja on vaihtelevasti eri paikkakunnilla. Kurssin voi suorittaa jo hyvissä ajoin, enintään kaksi vuotta ennen pätevyyskirjan vanhenemista.

Panostajapäivät on vuosittainen ( viikon 6 torstai ja perjantai) koulutustapahtuma Nurmijärvellä. Ensimmäinen päivä on Edistyneen louhinnan koulutuspäivä kehityshakuisille Ylipanostajille ja muille menestyksekästä työuraa tavoitteleville panostajille. Toisena päivänä pidetään normaali kertauskurssi.

Finnrockin suosittu jokasyksyinen Risteilykurssi on järjestetty jo melkein 40 kertaa. Risteilykursseilla käsitellään kulloinkin ajankohtaisia teemoja, kuten lainsäädäntöä, louhinta- ja räjäytystekniikkaa sekä mielenkiintoisia työmaita. Risteilyt suuntautuvat perinteisesti Ruotsiin, jossa tutustutaan paikallisiin louhintakohteisiin. Virallisen ohjelman ohella risteilykurssit ovat erinomaisia tilaisuuksia tutustua alan muihin osaajiin sekä keskustella päivän polttavista puheenaiheista.

Koulutustarjontaamme kuuluvat myös yhteistyössä Forcitin ja Sandvik Mining & Rock Technologyn kanssa järjestettävät perusteelliset louhintakurssit, joista Monttumestarikurssit käsittelevät avolouhintaa ja Luolamestarikurssit maanalaista louhintaa. Uutena kurssina tarjoamme Valvojakurssia, joka käsittelee louhintatyötä valvojan / tilaajan / suunnittelijan näkökulmasta.

Järjestämme myös muita louhinta- ja rakennusalan kertaus- ja täydennyskursseja sekä erikoistilauksesta asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä kursseja kuten räjäyttäjäkursseja. Autamme Teitä mielellämme kurssikokonaisuuden suunnittelussa, liittyipä koulutustarve sitten työturvallisuuteen, räjäytystekniikkaan, louhinnan ympäristövaikutuksiin, lainsäädäntöön tai johonkin muuhun louhinta-alan teemaan.

Pyydä tarjous koulutuksesta

Tulevat koulutukset