Louhinta- ja räjäytystekninen koulutus

Finnrockin räjäytysteknisiltä kursseilta löydät monipuolista kertaus- ja täydennyskoulutusta.

Järjestämme panostajille suomeksi ja ruotsiksi lakisääteisiä Panostajan kertauskursseja eli Latauskursseja kaikissa panostajaluokissa pätevyyskirjan uusimista varten. Kursseja on vaihtelevasti eri paikkakunnilla. Kurssin voi suorittaa jo hyvissä ajoin, enintään kaksi vuotta ennen pätevyyskirjan vanhenemista.

Finnrockin suosittu jokasyksyinen Risteilykurssi on järjestetty jo yli 30 kertaa. Risteilykursseilla käsitellään kulloinkin ajankohtaisia teemoja, kuten lainsäädäntöä, louhinta- ja räjäytystekniikkaa sekä mielenkiintoisia työmaita. Risteilyt suuntautuvat perinteisesti Ruotsiin, jossa tutustutaan paikallisiin louhintakohteisiin. Virallisen ohjelman ohella risteilykurssit ovat erinomaisia tilaisuuksia tutustua alan muihin osaajiin sekä keskustella päivän polttavista puheenaiheista.

Koulutustarjontaamme kuuluvat myös yhteistyössä Forcitin ja Sandvik Mining & Constructionin kanssa järjestettävät perusteelliset louhintakurssit, joista Monttumestarikurssit käsittelevät avolouhintaa ja Luolamestarikurssit maanalaista louhintaa. Edellä mainittujen kurssien rinnalle olemme rakentaneet vuonna 2015 täysin uuden, maanalaiseen kaivoslouhintaan keskittyvän Kaivosmestarikurssin.

Järjestämme myös muita louhinta- ja rakennusalan kertaus- ja täydennyskursseja sekä erikoistilauksesta asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä kursseja kuten räjäyttäjäkursseja. Autamme Teitä mielellämme kurssikokonaisuuden suunnittelussa, liittyipä koulutustarve sitten työturvallisuuteen, räjäytystekniikkaan, louhinnan ympäristövaikutuksiin, lainsäädäntöön tai johonkin muuhun louhinta-alan teemaan.

Pyydä tarjous koulutuksesta

Tulevat koulutukset