Haetaan vakituiseen työsuhteeseen Nuorempaa konsulttia / Konsulttia Finnrockin Helsingin toimipisteeseen

Posted on tammikuu 22, 2020 by - Yleinen

Finnrock Ab on 1970 perustettu louhinta-ja maanrakennusalan konsultointiyritys. Olemme Suomen vanhin ja johtava rakentamisen ja louhinnan ympäristömittauksia tekevä yritys. Työllistämme noin 50 henkeä ja liikevaihtomme on lähes 6 MEUR. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Oulunkylässä, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä Kuopiossa, Vaasassa ja Oulussa. Kuulumme Forcit-konserniin. Forcit Consulting on Pohjoismaiden johtava louhinta-ja maanrakennustöiden ympäristövaikutusten seurantaan ja mittaukseen keskittyvä yritysryhmä. Olemme toimineet alalla jo kohta 50 vuotta ja palveluksessamme on 100 henkeä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Finnrock on alansa markkinajohtaja Suomessa.

Haemme Helsingin toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen ahkeraa ja huolellista

NUOREMPAA KONSULTTIA / KONSULTTIA

Päätehtävät:
• rakennuskatselmukset
• tärinämittaukset
• mittaus-ja katselmusraporttien tekeminen
• muut toimipisteen avustavat tehtävät

Voit olla tekniikan/rakentamisen ammattilainen tai myös loppuvaiheen  opintoja suorittava opiskelija. Taustaltasi voi löytyä esimerkiksi ympäristö-, rakennus-, louhinta-tai infrapuolen insinööriopinnot tai työkokemus. Alaamme ja työtämme ei opi koulun penkiltä, joten haemme ennen kaikkea hyvin itsenäistä ja sopivasti pilkettä silmäkulmassa omaavaa henkilöä vastaamaan tarjoamaamme haasteeseen. Annamme tehtävään perehdytyksen ja jatkuvan osaamisen kehitystuen.

Hakemallamme henkilöllä on hyvät sosiaaliset taidot, järjestelmällisyyttä ja hän on itsenäiseen työskentelyyn kykenevä. Ajokortti sekä oma auto ovat välttämättömiä. Perusohjelmistojen (office, excel) osaaminen sekä hyvät ATK-taidot ovat tarpeen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vaihtelevan ja joustavan työn, jossa pääset näyttämään kykysi sekä vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön. Tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi ja meillä pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä osana työtäsi tukevaa ammattitaitoista porukkaa. Meillä on hyvät työsuhde-edut ja työtyytyväisyyskyselyjen perusteella meillä viihdytään hyvin.

Haku päättyy sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa heti / sopimuksen mukaan. Hakemukset palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään 14.2.2020.

http://forcit.solaforce.com/app/external/jobs/24?source=MOL

Lisätiedot tehtävästä: Joni Ruuth, p.010 832 1315, joni.ruuth@finnrock.fi.