Finnrockin toimitusjohtaja Jari Honkanen on valittu EFEE:n puheenjohtajaksi

Posted on toukokuu 15, 2018 by - Yleinen

Finnrockin toimitusjohtaja Jari Honkanen on valittu Euroopan räjäytysinsinöörien järjestö EFEE:n puheenjohtajaksi.

EFEE:N tehtävä on räjähdysaineiden käytön turvallisuuden, koulutuksen, tutkimuksen ja teknologioiden kehityksen tukeminen. EFEE on perustettu 1988 ja se viettää syksyllä 30-vuotisjuhliaan Dresdenissä. EFEE:ssä on jäsenenä 25 jäsenmaata Euroopasta. EFEE:ssa on myös yritys- ja henkilöjäseniä. EFEE:n hallintoneuvosto koostuu jokaisen jäsenmaan, yrityksien ja henkilöedustajien edustajista. Jari Honkanen on toiminut neuvostossa Suomen kansallisena edustajana jäsenyritys INFRA ry:n mandaatilla vuodesta 2008. Hän on aiemmin toiminut EFEE:ssä mm. ympäristöasioiden komitean puheenjohtajana  sekä varapuheenjohtajana.

EFEE järjestää laajan ja laadukkaan kansainvälisen konferenssin joka toinen vuosi. Seuraava 10. konferenssi järjestetään Suomessa 15. – 17.9.2019. Jari toimii myös tämän konferenssin järjestelykomiteassa ja toivoo kaikilta suomalaisilta räjähdealan yrityksiltä ja ammattilaisilta laajaa osallistumista Helsingin konferenssiin sekä siihen liittyvään ammatilliseen näyttelyyn. Lisätietoa www.efee2019.com .

EFEE toivottaa myös suomalaiset alan ammattilaiset ja yritykset tervetulleiksi jäsenikseen. Jäsenet saavat mm. 4 kertaa vuodessa ilmestyvän uutiskirjeen ja alennusta konferenssimaksuista sekä lukuisia muita etuja. Lisätietoa ja jäsenhakemukset jari.honkanen@finnrock.fi tai EFEE:n kotisivuilta www.efee.eu.