Finnrock hakee konsulttia Oulun ja Pohjanmaan seudulle

Posted on maaliskuu 12, 2019 by - Yleinen

Oy Finnrock Ab on 1970 perustettu louhinta- ja maanrakennusalan konsultointiyritys. Olemme Suomen vanhin ja johtava rakentamisen ja louhinnan ympäristömittauksia tekevä yritys. Työllistämme noin 50 henkeä ja liikevaihtomme on lähes 6 MEUR. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Vaasassa. Kuulumme Forcit-konserniin. Forcit Consulting on Pohjoismaiden johtava louhinta- ja maanrakennustöiden ympäristövaikutusten seurantaan ja mittaukseen keskittyvä yritysryhmä. Olemme toimineet alalla jo kohta 50 vuotta ja palveluksessamme on 100 henkeä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Finnrock on alansa markkinajohtaja Suomessa.

Toimintamme kasvua ja kehittämistä varten, haemme nyt ahkeraa ja huolellista sekä myyntihenkistä konsulttia. Työtehtävät ovat pääasiassa Oulun seudulla sekä muualla Pohjanmaalla.

Päätehtävät:

  • rakennuskatselmukset
  • tärinämittaukset
  • mittaus- ja katselmusraporttien tekeminen
  • muut toimipisteen tehtävät

Työnkuva ja laajuus määräytyy tarkemmin valittavan henkilön kokemuksen ja koulutuksen mukaan. Voit olla jo pidemmän uran tehnyt tekniikan/rakentamisen ammattilainen tai myös loppuvaiheen opintoja suorittava opiskelija. Taustaltasi voi löytyä esimerkiksi ympäristö-, rakennus-, louhinta- tai infrapuolen insinööriopinnot tai työkokemus. Alaamme ja työtämme ei opi koulun penkiltä, joten haemme ennen kaikkea hyvin itsenäistä ja sopivasti pilkettä silmäkulmassa omaavaa henkilöä vastaamaan tarjoamaamme haasteeseen.

Ajokortti sekä oma auto ovat välttämättömiä, kuten myös matkustusvalmius kotimaan toimipisteidemme välillä. Perusohjelmistojen (office, excel) osaaminen sekä hyvät ATK-taidot ovat tarpeen. Ruotsin kielen osaaminen on etu.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vaihtelevan ja joustavan työn, jossa pääset näyttämään kykysi sekä vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön. Tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi ja meillä pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä osana työtäsi tukevaa ammattitaitoista porukkaa. Meillä on hyvät työsuhde-edut ja työtyytyväisyyskyselyjen perusteella meillä viihdytään hyvin.

Haku päättyy sopivan henkilön löydyttyä. Hakemukset palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään 30.4.2019. https://forcit.solaforce.com/app/external/jobs/7?source=MOL

Lisätiedot tehtävästä:

Minna Mäkelä – Julku, puh. 010 832 1323 tai minna.makela-julku@finnrock.fi